Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Debitmetru ultrasonic clamp-on, portabil, KatFlow 230

0 stars: 0.00 din 0 pareri

7337 €
Brand
Katronic Katflow 230
Descriere
Debitmetrul ultrasonic “clamp-on”, portabil, cu doua canale de masura, model KatFlow 230, produs de firma Katronic Technologies Ltd. din Marea Britanie, masoara debitul lichidelor, inclusiv al gazelor lichefiate, prin metoda non-invaziva a masurarii corelatiei timpilor de tranzit, folosind tehnologia duala DSP.

Masoara bidirectional, are functie totalizatoare, terminal cu functii de logger de date intern si de descarcare date cu softul KATdata+.

Este dotat cu senzori de debit ultrasonici “clamp-on”, auto-detectabili, iar optional poate fi dotat cu functie si senzor ultrasonic de masura a grosimii materialului conductei.

Este livrabil in geanta incasabila, grad de protectie IP 67, sau in geanta usoara, in care se depoziteaza si transporta si toate accesoriile, inclusiv lanturile si clipsurile senzorilor si fluidul de cuplaj ultrasonic.

La cerere, poate fi livrat si cu functie si senzori de masura a cantitatii de caldura si cu iesiri in curent, frecventa, digitale ("open collector" sau releu).

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura