Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pahometru Time TC110

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1752 €
Brand
TIME TC110
Descriere
Pahometrul Time TC110 este un aparat digital portabil ce detecteaza si indica pozitia si diametrul armaturilor din structurile din beton, precum si grosimea stratului de beton ce acopera armaturile. De asemenea, detecteaza si indica pozitia materialelor magnetice din structuri nemagnetice, de ex.: conductori electrici, conducte de apa, etc. din pereti. Masuratorile se efectueaza nondistructiv si se memoreaza automat. Valorile masurate pot fi transferate la PC sau laptop.

Caracteristici principale: domeniu de masura a grosimii betonului ce acopera armaturile: 7mm-200mm; domeniu de masura a diametrului armaturii: 6mm-50mm; temperatura mediului ambiant: -10 grade C...+40 grade C, umiditate max. 90%.

Volumul livrarii include: aparatul de masura, traductorul (senzorul) de masura, caruciorul pentru traductor, cablul de conexiune aparat - traductor, cablul de transfer date, softul de procesare a datelor, cureaua de umar, 6 baterii AA (LR6), manualul de utilizare, certificatele emise de producator.

Pretul mentionat NU include TVA.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura