Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Lampa cu lupa electrostatica pentru electronisti

0 stars: 0.00 din 0 pareri

140 €
Brand
PrintTec
Cod produs
InspekTec IN2400ESD
Out Of stock
Descriere
Lampa cu lupa, totalmente protejata electrostatic si cu cablu de impamantare, model InspekTec IN2400ESD, de la firma olandeza PrintTec, este un instrument indispensabil electronistului care monteaza, inspecteaza sau repara cablaje imprimate echipate cu componente SMT.

Lupa este fabricata din material de inalta calitate: sticla optica cu 3 dioptrii, care asigura realmente o marire de 175%, nu distorsioneaza imaginea si nu suprasolicita vederea operatorului.

Intrucat a fost proiectata special, numai pentru utilizarea de catre profesionistii din industria electronica, lampa ESTE TOTALMENTE PROTEJATA ELECTROSTATIC!

ACEASTA CARACTERISTICA DESTUL DE COSTISITOARE, NOI V-O OFERIM LA UN PRODUS STANDARD!

O CARACTERISTICA UNICA A LAMPILOR InspekTec ESTE FUNCTIA "DIMMER"! PRIN ACTIONARE SUCCESIVA A BUTONULUI ON/OFF PUTETI SELECTA 25%, 50%, 75% sau 100% LUMINOZITATE!

Lampa cu lupa InspekTec IN2400ESD este dotata standard cu brat articulat pe suport fix (clema robusta proiectata pentru prindere pe mese, birouri sau bancuri de lucru). Optional poate fi dotata cu flansa de fixare cu suruburi, sau cu suport mobil cu 5 roti pivotante.

Termen de garantie: 2 ani.

Comanda minima: 4 buc.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura