Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Instalatie de masurare volumetrica

0 stars: 0.00 din 0 pareri

19000 €
Brand
GASSER USM1M5/Italia
Descriere
Sistemul de masurare volumetrica a materialelor omogene transportate pe benzi rulante este fabricat de firma Christian Gasser/Iatlia.

Sistemul standard, dotat cu 5 senzori cu ultrasunete si 6 diode laser, masoara volumul marfurilor relativ omogene, transportate in vrac, pe benzi transportoare fixe sau mobile (de ex. nisip, pietris, agregat, var, prisma, piatra sparta, carbune, minereu, legume, fructe).

Produsul a fost dezvoltat in colaborare cu tehnicieni de la NASA.

Sistemul consta intr-o unitate (cap) de masura robusta, confectionata din aluminiu, ce se monteaza pe cadrul benzii transportoare, deasupra rolei de la capatul benzii (pe unde materialul paraseste banda) si o unitate de procesare si tiparire/memorare a datelor.

Unitatile se interconecteaza prin cablu. Datele inregistrate, care sunt decodate de softul unitatii de procesare, pot fi tiparite la fata locului, cu imprimanta unitatii de procesare, sub forma unui jurnal zilnic, sau memorate pe un card, ce poate fi apoi introdus intr-un cititor de carduri, pentru a transfera datele la un PC standard.

Latimea maxima a materialului pe banda, pentru acest model, este de 1.050 mm (latimea maxima a benzii: 1.200mm).

Spre deosebire de alte sisteme de masura volumetrica, care functioneaza cu senzori optici, ce au nevoie de intretinere constanta (stergerea prafului de pe senzori), sistemul USM1M5, dotat cu senzori cu ultrasunete si laser, nu necesita nici-un fel de intretinere.

El a fost conceput sa fie exploatat in aer liber, in medii vitrege, proprii locurilor de amplasare a benzilor transportoare (cariere de nisip si piatra, santiere de constructie, exploatari miniere la zi, termocentrale, furnale, porturi, etc.)

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura