Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Aparate de testare circuite hidraulice si truse

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1300 €
Brand
Hydrotechnik
Cod produs
Hydrotechnik MultiHandy, MultiSystem
Out Of stock
Descriere
Aparatele de testare a circuitelor hidraulice, MultiHandy 2025, MultiHandy 3020, MultiSystem 4070, MultiSystem 5070 si MultiSystem 8050, fabricate de firma germana Hydrotechnik GmbH, sunt aparate portabile, profesionale, folosite pentru diagnoza, testarea si monitorizarea circuitelor hidraulice. Ele masoara presiunea, temperatura si debitul uleiului hidraulic din circuit. Sunt dotate cu de la doua la patruzeci de canale, in functie de model. Masuratorile se efectueaza prin comanda manuala, sau automat, daca se seteaza valori de declansare (trigger values), adica colectarea valorilor se porneste numai cand corespund criteriilor testului, sau se indeplinesc anumite conditii. Valorile masurate pot fi afisate sub forma grafica si transmise wireless, simplu si sigur, in timp real.

Trusele contin aparatul si toate accesoriile necesare realizarii testelor: cuple rapide, senzori (traductori) ISDS de presiune, temperatura, debit, cabluri de transmisie date, etc. Accesoriile pot fi configurate conform nevoilor clientului.

Pretul mentionat este pentru trusa: MultiHandy 2025 pp kit, cu doua canale, pentru masurarea a doua presiuni, si nu include TVA.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura