Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Masina cu laser pentru structurarea PCB prototip

0 stars: 0.00 din 0 pareri

99960 €
Brand
LPKF ProtoLaser ST
Descriere
LPKF ProtoLaser ST este prima masina Tabletop din lume, pentru realizarea cu laser a micro-structurilor complexe (conductorilor si izolatiilor) pe cablaje prototip si serii mici, avand ca substrat orice material uzual. Masa cu vacuum permite fixarea ferma si prelucrarea cu precizie a materialelor flexibile si a foliilor. Masina foloseste o sursa laser cu infrarosii, clasa 1, si un scanner pentru realizarea, in cateva minute, de structuri cu geometrie perfecta, atat pe FR4 cat si pe materiale sensibile pentru aplicatii RF. Dimensiunile reduse, constructia compacta tip TABLETOP si greutatea de doar 115 kg favorizeaza amplasarea sa in orice laborator. In tandem cu un LPKF ProtoMat, care realizeaza gaurirea si debitarea placii, masina ProtoLaser ST poate fi folosita si pentru realizarea de cablaje multistrat.

Softul CircuitPro PL, folosit pentru transferul datelor proiectului si comanda masinii, este intuitiv, deci usor de utilizat. El este optimizat pentru post-procesarea placilor prelucrate initial (gaurite si debitate) cu ProtoMat-ul, intrucat sistemul cu camera video asigura pozitionarea perfecta a PCB-urilor gaurite si debitate in prealabil.

Principalele caracteristici tehnice:
- aria de lucru a laserului: 229 x 305 x 7 mm
- alimentare: 100...240V; 50..60Hz; 500 W
- dimensiuni: 725 x 665 x 840 mm
- greutate: 115 kg

Masina se livreaza cu PC, tastatura, mouse, monitor, soft CircuitPro PL.
Pentru functionare masina necesita aer comprimat.

Pretul mentionat include: masina ca mai sus, compresorul, sistemul cu turbina de exhaustare si filtrare a prafului, emisiilor laserului, fumului, gazelor si mirosurilor, subler digital, ochelari de protectie, precum si montajul, instalarea, punerea in functiune si scolarizarea concomitenta a operatorului, timp de 2 zile (2x8 ore) de catre un tehnician al producatorului german.

Pretul mentionat nu include TVA.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura