Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Masina pentru frezat si gaurit cablaje imprimate E44

0 stars: 0.00 din 0 pareri

13630 €
Brand
LPKF ProtoMat E44
Descriere
LPKF ProtoMat E44: Plotterul entry-level

Plotterul entry-level LPKF ProtoMat E44 asigura productia rapida si simpla de prototipuri in cateva ore.

Cu el puteti realiza fara probleme mai multe cicluri productive pe zi. El reprezinta pasul perfect pentru intrarea in lumea rapid prototypingului profesionist, mai ales pentru utilizatorii cu joburi ocazionale sau cu buget limitat.

- motor de 40.000 rot./min., rezolutie ultrafina (0.5 μm) si precizie ultrafina ( +/- 0.02 mm)
- magazie manuala de scule quick-release
- cabinet acustic pentru functionare silentioasa
Plotterul ProtoMat E44 poate fi upgradat cu o magazie automata pentru 15 scule.

Acest upgrade include si functia de reglaj automat al latimii de frezare. Rezulta o masina complet automatizata.

Masa cu suctie asigura planeitatea materialului pe masa de lucru a masinii, anuland posibilele deformari ale substratului. Ea faciliteaza, de exemplu, prelucrarea cu usurinta a placilor flexibile sau rigid-flexibile.

Conditie obligatorie pentru PCB prototyping: softul LPKF CircuitPro va ajuta sa implementati rapid layouturi complexe. Gama larga de functii, timpii de frezare optimizati si ghidarea intuitiva a utilizatorului reprezinta garantiile pentru un succes rapid.

Protomatele sunt masini multitalentate, ce va pot oferi solutii, nu numai pentru structurarea cablajelor imprimate, ci si pentru alte aplicatii. LPKF ProtoMat E44 poat freza, executa gauri de fixare si grava panouri frontale din mase plastice sau aluminiu.

O placa poate contine mai multe cablaje mici. Plotterele ProtoMat sunt ideale pentru debitarea acestor cablaje de pe placa mare. Daca aveti placi predebitate, puteti folosi plotterul pentru debitarea puntilor ramase pe placa.

Generatia actuala de plottere asigura utilizatorilor un potential de crestere suplimentar: toate plotterele ProtoMat din seria S pot fi upgradate pas cu pas, pana la echiparea completa.

PRETUL MENTIONAT NU CONTINE ACCESORIILE PLOTTERULUI.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura